تبلیغات
مقاله دونی - شیرهای پاستوریزه
سه شنبه 24 اردیبهشت 1392

شیرهای پاستوریزه

   نوشته شده توسط: rptak rptak    

شاید بسیاری از مردم علاقه داشته باشند که بدانند شیر از زمان تولید تا زمان بسته بندی و رسیدن آن به دست مشتری چه مراحلی را طی می کند ، از این رو ضمن بازدید خبرنگار سلامت نیوز از کارخانه شیر پگاه و توضیحات چرخه تولید توسط مهندس نظریمعاونت تولید شیر شرکت پگاه و صراف زاده مدیر روابط عمومی و امور بین المللشرکت صنایع شیر ایران،تفاوت های شیر استرلیزه و پاستوریزه همچنین برخی فواید مصرف شیر را بررسی می نماییم معاون تولید شیر شرکت صنایع شیر ایران در این دیدار گفت:« شیرخام بعد از ورود به کارخانه به واحد آزمایشگاهشیرخام انتقال داده می شود و در این آزمایشگاه کلیه پارامترهایی که از نظر شیمیایی و میکروبی مد نظر است واستاندارد مشخص کرده تا کیفیت شیر از نظر میکروبی و شیمیایی سنجش شود ابتدا آزمایشات مقدماتی بر روی شیر انجام می گیرد و در واقع کنترل کیفی شیر صورت می گیرد و بعد از این آزمون های کیفی و تایید کیفیت شیر از نظر استاندارد شیر به واحد دریافت شیر انتقال داده می شود
برای دیدن کل متن لطفا از لینک زیر استفاده کنید . ایتدا آن را دانلود کرده و سپس استفاده کنید.
لینک مستقیمhttp://www.uploadtak.com/images/z538__.docx
لینک غیر مستقیمhttp://www.uploadtak.com/viewer.php?file=z538__.docx


برچسب ها: تحقیق ، مقاله ، شیر ، شیرپاستوریزه ، درباره شیرپاستوریزه ، مقاله درباره شیرپاستوریزه ، تحقیق درباره شیرپاستوریزه ، شیرخوراکی ، پاستوریزه ،

مریم
سه شنبه 24 اردیبهشت 1392 11:45 ق.ظ
سلام
نوشته های زیبا و جالبتون رو خوندم و خیلی خوشم اومد امیدوارم برای دیدن سایت من و تبادل لینک سری به آدرس سایت من بزنید.
مرسی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر